Aanbod

Klank- en resonantietherapie

Behandeling met klank is resonantie (trilling). De trillingen kunnen via het water in het lichaam van de hond hun weg vinden naar o.a. organen en emoties. Door klanken en trillingen stroomt de energie, wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en blokkades worden opgeheven. Ook worden de gifstoffen afgevoerd. Tijdens de behandling maak ik gebruik van stemvorken met verschillende frequenties. 

Gemiddeld zijn er -om de hond weer in balans te brengen- 3 á 4 behandelingen nodig. (De behandelingen duren ongeveer één uur). Tijdens het traject hou ik contact met de klant hoe het met de hond gaat. Als de stress en onrust weggehaald kan worden krijgt de klant een totaal andere hond; de hond wordt veel rustiger.

Honden leven dicht bij ons en nemen emoties van ons over, wat bij hen ook weer tot stress kan leiden. Stress vanuit de gezinssituatie of stress door hun eigen ervaringen. Wanneer stress te lang duurt en omgezet wordt in chronische stress kan zich dit gaan uiten in overmatig blaffen, sloopgedrag, onrust of ongehoorzaamheid.

De behandeling

Vóórdat er een behandeling plaatsvindt heb ik eerst een telefonisch intakegesprek met de klant, Er worden een aantal vragen gesteld, welke klachten u met uw hond ervaart. In dit intakegesprek wordt er ook gevraagd om een foto van uw hond te mailen, zodat ik me voor kan bereiden op de behandeling. De behandeling vindt in de vertrouwde omgeving van de hond plaats, maar ik hoop -op korte termijn- mijn eigen praktijkruimte te hebben waar ik honden kan behandelen.