Ervaringen van klanten

 

Joke:

"Floris heeft nu voor de tweede keer, een Ohmpunctuur behandeling gekregen van Corrian! Floris is nogal snel overprikkelt! Het effect na de eerste behandeling was minder zichtbaar dan na de tweede behandeling! Het duidelijke verschil was, dat hij tijdens de autorit voor het eerst ontspannen op de achterbank ging liggen -normaal zittend of staand- zenuwachtig om zich heen kijkend!!! Na de tweede behandeling waren de positieve effecten heel erg duidelijk!!!! Floris is in huis een stuk ontspannender, minder zenuwachtig en rustiger! En tijdens de wandelingen ook minder gespannen!!! Het viel zelfs de kinderen op!!! Binnenkort behandeling nummer drie, ik kijk er naar uit!!!!!" 

Loes: 

"Guus is nu 2 keer door je behandeld. De 1e keer was hij aardig gestresst van alles, dat er gedaan werd. Hij vond het duidelijk spannend en moest toch een paar meer vastgehouden worden, anders ging hij er vandoor.
De daaropvolgende dagen merkte ik, dat... hij heel erg knuffelig was naar mij toe. Guus is zijn hele leventje eigenlijk een einzelganger, hij vind een knuffel heerlijk, maar bepaalt zelf wanneer en hoelang. Na de 1e behandeling kwam hij een aantal keren per dag voor een knuffel en niet alleen om te spelen.
De 2e behandeling ging een stuk relexter. Ik kreeg de indruk, dat hij het eigenlijk wel leuk vond. Alle aandacht voor hem, heerlijk. 
Maar tijdens de wandeling is hij rustiger, luistert beter en gaat minder zijn eigen gang. Hij houdt ons beter in de gaten en is gevoeliger voor een complimentje. Het knuffelen doet hij nog steeds met overgave. Tegenwoordig ligt hij vaak met zijn kop op een van mijn voeten"

 Christel:

"Tess is een Spaanse asielhond en inmiddels hebben we haar al weer bijna 2 jaar. Van wat we gehoord hebben, is Tess als pup uit de auto gezet en onder de teken en vlooien naar het asiel gebracht.  Echt heel lang heeft ze daar niet gezeten want wij hebben haar als 6 a 7 maand oude pup geadopteerd. Tess is altijd een wat angstige onderdanige hond geweest en heel snel overprikkeld. Door de jaren heen en mede dankzij tips van Corrian heeft ze veel bijgeleerd, maar haar angst en prikkelbaarheid onder controle krijgen werd lastig. Na veelvuldig contact stelde Corrian voor om Ohmpunctuur bij Tess toe te passen. De eerste keer lukte de behandeling niet helemaal, want Tess was erg bang en we wilden niets forceren. Corrian heeft Tess voor de helft kunnen behandelen, maar toch merkte ik dat Tess rustiger was en niet meer op alles en iedereen reageerde. Na 3 weken is Corrian opnieuw gekomen en met veel geduld en veel lekkers kon ze Tess volledig behandelen. De rest van de dag dronk Tess heel veel en ik merkte een bepaalde verwarring bij haar; ‘ik wil wel reageren maar het hoeft niet’. Na 3 weken heeft Corrian Tess nog een laatste keer behandeld. De 3 Ohmpunctuur behandelingen hebben haar rustiger gemaakt, wat zekerder en daarbij is ze makkelijker te corrigeren. In bepaalde situaties kan ze nog steeds snel overprikkeld raken maar gelukkig kennen we de situaties en zoek we dat niet bewust op. Op dit moment volg ik met Tess  een goede hondencursus en de combinatie met de Ohmpunctuur behandelingen maken dat Tess aan het veranderen is van een angstige, onzekere hond naar een rustige, stabielere hond"