Gedragstherapie voor de hond kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn. Gelukkig bent u daarvoor bij de Ontspannen Hond aan het juiste adres. Aan de hand van klank en resonantie behandelingen zorg ik ervoor dat uw hond zich weer beter in zijn of haar vel voelt. Ook als u hulp nodig heeft bij een onzekere hond sta ik graag voor u klaar. 

Net zoals mensen kunnen ook honden hinder ondervinden van blokkades en verstoorde energiestromen in het lichaam. Dit kan veroorzaakt worden door negatieve invloeden van buitenaf zoals een trauma of vervelende gebeurtenis. Omdat ook honden gevoelig zijn voor emoties, reageren ze ook op de vibraties in hun eigen omgeving. Dat betekent dat honden ook onze gevoelens, stress en spanningen over kunnen nemen. 

Op den duur kan dit niet alleen leiden tot ongewenste gedragingen, maar ook in vervelende gezondheidsklachten zoals onrust, stress en hyperactiviteit. Als de blokkades en verstoringen lang aanhouden, kunnen deze gedragingen chronisch van aard worden. In dat geval kan er zelfs ongewenst gedrag plaatsvinden in de vorm van overmatig blaffen, bijten of agressiviteit. In dat geval sta ik graag voor u klaar.

gedragstherapie voor hond

Gedragstherapie voor de hond met klank en resonantie behandelingen

Door mijn ruime ervaring en opleiding door Peter Gouw, ben ik de enige coach in Nederland die klank en resonantie therapie voor honden toepast. Al na enkele behandelingen is uw hond rustiger, energieker en zit het dier beter in zijn vel. Klank en resonantie therapie voor honden brengt uw hond weer in de juiste balans. 

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van trillingen welke een positieve invloed hebben op de emoties en de lichaamsfuncties van de hond. De energiebanen kunnen weer vrijuit stromen doordat de blokkades in het lichaam van het dier opgeheven worden. Daarnaast zorgt de gedragstherapie voor de hond ervoor dat afvalstoffen effectiever kunnen worden afgevoerd. Naast het behandelen van het dier, biedt ik u ook als eigenaar de juiste ondersteuning. Ook uw gedragingen hebben invloed op het welzijn van uw hond. 

Ik geef u bruikbare handvatten die u in combinatie met de behandelingen direct toe kunt passen in de praktijk. Voorafgaand aan de klank en resonantie behandeling vindt er een persoonlijk intakegesprek plaats. Op deze manier krijg ik een beter inzicht in de situatie en kan ik mij optimaal voorbereiden op de behandeling. Naast gedragstherapie bent u bij de Ontspannen Hond ook van harte welkom als u op zoek bent naar bio vlees voor honden in Zwolle.