Net zoals mensen ervaren honden in het dagelijks leven onzekerheid en onrust, wat tot stress kan leiden. Ze leven immers dichtbij ons en nemen emoties van ons over.

Kortdurende stress is niet ernstig, maar wanneer dit te lang duurt kan zich dat gaan uiten in problemen, zoals overmatig blaffen, sloopgedrag en ongehoorzaamheid.

Een behandeling met klank en resonantie kan helpen om de hond weer in balans te brengen. De klanken en resonanties vinden -via het water in het lichaam van de hond- hun weg naar o.a. organen en emoties.

Door klanken en resonanties stroomt de energie, worden de lichaamscellen in werking gezet en het zelfgenezend vermogen van de hond geactiveerd. De blokkades worden zo opgeheven, waardoor een hond weer in balans komt.

Gemiddeld zijn er 3 á 4 behandelingen nodig om de hond zich weer lekker in zijn vel te laten voelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Vóórdat er een behandeling plaatsvindt hebben we eerst -gratis- een telefonisch intakegesprek. Er worden en aantal vragen gesteld over welke klachten u met uw hond ervaart.
  • Er wordt een afspraak gemaakt waar, wanneer en hoe laat ik bij u thuis kom om uw hond te behandelen.
  • Het kan zijn dat het even duurt om het vertrouwen van uw hond te krijgen. Dan pas ik een ontspannende hondenmassage en essentiële oliën toe.
  • Tussen de behandelingen houden we telefonisch contact om te horen hoe het met de hond gaat.

Mijn behandelingen zijn geen vervanging van de dierenarts!