Als kind was Corrian al geïnteresseerd in honden. Toen het Kooikerhondje Bogár in haar leven kwam heeft ze daar verschillende trainingen mee gedaan: puppy-cursus, elementaire gehoorzaamheid en jachttraining. Ook deden ze samen mee met het demoteam van de Kooikerhondjes. Met haar tweede hond Thygo -een Heidewachtel- traint ze nog regelmatig waaronder appél en jachttraining.

Corrian is ook instructeur bij de Kynologenclub in Zwolle en schoolt zich regelmatig bij in training over lichaamstaal bij honden, stress bij honden, gedrag van honden en hoe je daar mee om moet gaan.

De passie voor honden is een feit. Corrian is door Peter J. Gouw -volgens de methode Ohmpunctuur- opgeleid om onzekere, onrustige en gestreste honden met klank en resonantie te behandelen.

Daarnaast zet ze ontspannende hondenmassage en essentiële oliën bij de behandeling in, om honden zich weer lekker in hun vel te laten voelen.

Ook kun je bij haar terecht voor kleine kyno-cadeautjes voor de blije baas en de verkoop van biologische verse diermaaltijden.

Het werken met honden en hun baasjes geeft mij energie! Ik word er blij van wanneer ik honden en hun baasjes goed kan coachen en helpen, want een blije hond geeft een blije baas. Daar doe ik het voor.