Als kind was ik al geïnteresseerd in honden. Toen het Nederlandse Kooikerhondje Bogár in mijn leven kwam heb ik daar verschillende trainingen mee gedaan: puppy-cursus, elementaire gehoorzaamheid en jachttraining. Ook deden we samen mee met het demoteam van de Kooikerhondjes. Met Bogár heeft mijn passie voor honden verder vorm gekregen. Met mijn tweede hond Thygo -een Heidewachtel- train ik nog regelmatig waaronder appél en jachttraining.

Ook ben ik instructeur bij de Kynologenclub in Zwolle en school ik mij regelmatig bij in kennis over lichaamstaal bij honden, stress bij honden, gedrag van honden en hoe je daar mee om moet gaan.

Mijn passie voor honden heeft zich steeds verder uitgebreid.

Ik ben door Peter J. Gouw -volgens de methode Ohmpunctuur- opgeleid om onzekere, onrustige en gestreste honden met klank en resonantie te behandelen.

Ook ben er trots op dat ik mij gediplomeerd Kynologisch Masseur noemen. Ik zet nu ontspannende hondenmassage en essentiële oliën bij de behandeling in, om honden zich weer lekker in hun vel te laten voelen.

Ook kun je bij mij terecht voor kleine kyno-cadeautjes voor de blije baas en de verkoop van biologische verse diermaaltijden.

Het werken met honden en hun baasjes geeft mij energie! Ik word er blij van wanneer ik honden en hun baasjes goed kan coachen en helpen, want een blije hond geeft een blije baas. Daar doe ik het voor.