Joke: Floris (Tervuerense Herder) heeft nu voor de tweede keer een Ohmpunctuurbehandeling van Corrian gekregen. Floris is nogal snel overprikkelt. Het effect na de eerste behandeling was minder zichtbaar dan na de tweede. Het duidelijke verschil was, dat hij tijdens de autorit voor het eerst ontspannen op de achterbank ging liggen -normaal zittend of staand- zenuwachtig om zich heen kijkend. Na de tweede behandeling waren de positieve effecten heel erg duidelijk. Floris is in huis ontspannender, minder zenuwachtig en rustiger. Tijdens de wandelingen ook minder gespannen. Het viel zelfs de kinderen op! Binnenkort behandeling nummer drie: ik kijk er naar uit!

Loes: Guus (Teckel) is nu twee keer door Corrian behandeld. De eerste keer was hij aardig gestrest van alles wat er met hem gedaan werd. Hij vond het duidelijk spannend en moest toch een paar keer vastgehouden worden, anders ging hij er vandoor. De daarop volgende dagen merkte ik…….dat hij heel er knuffelig naar mij toe was. Guus is zijn hele leven eigenlijk een einzelgänger. Hij vind een knuffel heerlijk, maar bepaalt zelf wanneer en hoelang. Na de eerste behandeling kwam hij een aantal keren voor een knuffel en niet alleen om te spelen. De tweede behandeling ging een stuk relaxter. Ik kreeg de indruk dat hij het eigenlijk wel leuk vond. Alle aandacht voor hem alleen….heerlijk. Maar tijdens de wandeling is hij rustiger, luister beter en gaat minder zijn eigen gang. Hij houdt ons beter in de gaten en is gevoeliger voor een complimentje. Het knuffelen doet hij nog steeds met overgave. Tegenwoordig ligt hij vaak met de kop op één van mijn voeten.

Christel: Tess is een Spaanse asielhond en inmiddels hebben we haar alweer bijna twee jaar. Van wat we gehoord hebben is Tess -als pup uit de auto gezet en onder de teken en vlooien naar het asiel gebracht. Echt heel lang heeft ze daar niet gezeten, want wij hebben haar als 6 á 7 maand oude pup geadopteerd. Tess is altijd een wat angstige, onderdanige hond geweest en heel snel overprikkeld. Door de jaren heen en mede dankzij de tips van Corrian heeft ze veel bijgeleerd, maar haar angst en prikkelbaarheid onder controle krijgen werd lastig. Na veelvuldig contact stelde Corrian voor om Ohmpunctuur bij Tess toe te passen. De eerste keer lukt de behandeling niet helemaal, want Tess was erg bang en we wilden niets forceren. Corrian heeft Tess toen voor de helft kunnen behandelen, maar toch merkte ik dat Tess rustiger was en niet meer op alles en iedereen reageerde. Na drie weken is Corrian opnieuw gekomen en met veel geduld en veel lekkers kon ze Tess volledig behandelen. de rest van de dag dronk Tess heel veel en ik merkte een bepaalde verwarring bij haar. “Ik wil wel reageren, maar het hoeft niet” Na drie weken Heeft Corrian Tess nog een laatste keer behandeld. De drie Ohmpunctuur behandelingen hebben haar rustiger gemaakt, wat zekerder en daarbij is ze makkelijker te corrigeren. In bepaalde situaties kan ze nog steeds snel overprikkeld raken, maar gelukkig kennen we de situaties en zoeken we dat niet bewust op. Op dit moment volg ik met Tess een goede hondencursus en de combinatie met de Ohmpunctuur behandelingen maken dat Tess aan het veranderen is van een angstige, onzekere hond naar een rustige, stabielere hond.

Angelique: Ik ken Corrian als een zeer betrouwbare, integere liefdevolle vrouw voor dieren. Zij heeft van nature een prachtig talent en dat zet zij in om deze dieren te helpen.