Als u op zoek bent naar bio vlees voor honden in Zwolle, bent u bij de Ontspannen Hond van harte welkom. We bieden een ruim assortiment verse vleesmaaltijden voor honden zonder chemische toevoegingen. Hiermee voorziet u uw hond in zijn of haar voedingsbehoefte en draagt u bij aan de gezondheid van uw huisdier. Onze hond is een echte carnivoor. Dit is merkbaar aan het gebit, maar ook het verteringsstelsel van onze hond is hierop aangepast. 

Het verstrekken van bio vlees voor honden komt dichtbij het natuurlijke eetgedrag van het dier. Reguliere voeding bevat in veel gevallen granen welke moeilijk of zelfs helemaal niet te verteren zijn voor honden. In combinatie met chemische toevoegingen zoals smaak en kleurstoffen, kan dit op den duur ernstige gezondheidsklachten met zich meebrengen. Uw hond krijgt niet de juiste voedingsstoffen binnen waardoor het lichaam essentiële vitaminen en mineralen tekort komt. 

Als u op zoek bent naar bio vlees voor honden in Zwolle bent u bij ons dan ook van harte welkom. Op deze manier kunt u uw geliefde huisdier van hoogwaardige verse maaltijden voorzien wat de gezondheid ondersteund. Daarnaast bevorderd het de spijsvertering en zorgt het voor een sterk immuunsysteem.

bio vlees voor honden Zwolle

Bio vlees voor honden kopen in Zwolle

Bij de Ontspannen Hond bent u van harte welkom als u op zoek bent naar verse vleesmaaltijden voor uw hond. Naast mijn specialisatie in biologische voeding voor honden, bent u bij mij ook van harte welkom als u op zoek bent naar gedragstherapie voor de hond. Verse voeding is niet alleen smakelijker voor de hond, maar biedt daarnaast ook een aantal gezondheidsvoordelen. Bio vlees voor honden bevatten veel goede bacteriën. 

Deze hebben een positieve invloed op de darmwerking en dragen bij aan een sterk afweersysteem. Doordat het vlees geen chemische toevoegingen bevat, worden de afvalstoffen flink gereduceerd waardoor de organen van de hond minder zwaar belast worden. Anders dan bij blikvoeding voor honden, wordt vers bio vlees niet verhit. Dat betekent dat essentiële voedingsstoffen behouden blijven. Hierbij kunt u denken aan Carnitine en Taurine. 

Deze hoogwaardige voeding voor honden heeft een directe uitwerking op de gezondheid van het dier. Bio vlees in voor honden in Zwolle kan tevens preventief gevoerd worden om gezondheidsklachten te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan hyperactiviteit, jeuk, een stinkende adem of allergie problemen. Naast een gedegen voedingsadvies bent u bij mij ook van harte welkom als u hulp nodig heeft bij uw onzekere hond. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.